Om oss

Combiel AB grundades 1989. Företaget flyttade in på Thunbergsgatan, Johanneshov i en kontorslokal med lager. Kontoret låg då på gatuplanet i ett bostadshus.

Företaget började växa och de befintliga lokalerna blev för trånga. I September 1998 flyttade vi till Hammarbybacken till en nyrenoverad, stor och fräsch lokal.

Sedan sommaren 2021 så har vi vårt kontor på Sundbybergsvägen 1A i Solna.

Där kan du besöka oss idag!

Etableringsår:

1989

Antal anställda:

40 st. Med mångårig branscherfarenhet

Godkännande:

Innehar El-behörighet

En del av Selatek:

http://www.selatek.se

Genom att bli en del av Selatek får Combiel större resurser och ökade utvecklingsmöjligheter till nytta för både medarbetare och kunder.

-Att vara en del av Selatek gör att Combiel som helhet blir starkare. Vi kan fortsätta utveckla våra medarbetare och vårt kärnerbjudande inom El & Teleservice till våra kunder. Säger Peter Gerdes VD för Combiel.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automation, där synergierna mellan teknikområdena i de olika bolagen ska skapa stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling. Selatek med sina elva företag finns idag representerade på femton orter, från Stockholm och Mälardalen ner till Småland och Skåne. Företagsgruppen omsätter ca 800 miljoner kr/år