Vårt arbete

Combiel har ett eget Ledningssystem för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö enligt ISO 9001:2015, ISO 1400: 2015 och ISO 45001:2018.

Miljö

Miljöarbetet är avgörande för att minska vår påverkan på planeten, bevara resurser och stärka vårt engagemang för hållbarhet. Det bidrar till ett starkare varumärke, tillfredsställer kunders förväntningar och säkerställer en bättre framtid för alla.

Kvalitet

Vår kvalitetspolicy är avgörande för att säkerställa att vi levererar överlägsna produkter och tjänster som bygger förtroende, lojalitet och varumärkesvärde. Genom att upprätthålla höga standarder och kontinuerligt förbättra våra processer, strävar vi efter att överträffa förväntningar och säkerställa långsiktig framgång.

Arbetsmiljö

Det systematiska arbetsmiljöarbetet är avgörande för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsplats för våra medarbetare. Genom att identifiera och hantera risker proaktivt minskar vi skador och sjukdomar, främjar välbefinnande och produktivitet. Det stärker också vårt rykte som en ansvarsfull arbetsgivare och bidrar till att behålla kompetent personal. Det systematiska fokuset på arbetsmiljö skapar en trygg och trivsam miljö där alla kan prestera sitt bästa.